Choď na obsah Choď na menu

Buď pozdravený,

Dnes mi domovník oznámil, že do starého schátraného tušim splesniveného bytu vedľa môjho sa sťahuje nový sused.




 

Nepočul na neho žiadnu chválu, ale keďže bol ochotný za byt vysoliť veľké prachy aj napriek tomu v akých podmienkach sa v byte býva, domovník si ho obľúbil a poprosil ma, aby som k nemu bola láskavá, priateľská a kľudná pretože minulí susedia odišli s nárekom preč a dôvod vraj uviedli mňa...

Domovníkovi sa nepáčilo, že som to už po niekoľký raz bola ja..

Ale to bola úplná nehoda, keď som v podnapitom stave vtrhla do ich bytu a začala ich vyháňať a kričať, že prepadli môj byt.

Ale sú to nafúkanci, na ospravedlnenie, pretože moja mama ma to tak učila a asi spravila chybu pretože ľudia sú nevďační ako stádo párnokopytníkov, kúpila som im drahé šampanské, značkovú kávu aj čokoládky pre deti, minula som tak celú mesačnú výplatu, a nakoniec svine všetko požrali a mňa nechali stať za dverami. Čakala som, že ma teda príjmu s otvorenou náručou vo svojej obývačke, otvoria to šampanské predo mnou, nalejeme si a potykame si.

To ja som bola sklamaná, veď sa nakŕmili za moju ťažkú mesačnú prácu a ani nepoďakovali. Na druhý deň okolo mňa prefrčali ako namyslené husi a za naším panelákom sa viac neobzreli. Dobre im tam, kde sú.




 

Tak som sa teda rozhodla byť k svojmu susedovi dobrá, ak sa mi teda zapáči. Lebo s idiotmi si ruky nepodávam. Tiež si môžem vyberať akú triedu spoločnosti chcem po boku mať. Po pravde čakám nejakého chlapa, čo si pre brucho nedovidí na špičky prstov a mastnú ofinu si češe doľava a ja sa mu vyhýbam ako týždeň pred výplatou.... mne.

Idem do práce, kým dvojičky spia pretože opäť raz spustia hádku či na raňajky bude mäso alebo nie. Viem, že vyhrá zeleninka pretože astronaut predsa len ďalej doletí … chichi.




 

*Poznámka pre mňa: HANA, ty lenivá, stará, odporná fúria daj si konečne opraviť auto lebo MHD doprava ťa raz zabije. S láskou tvoje podupané, ubolené nohy.




 

A nové červené lodičky tak vyplávajú už len do smetiaka..




 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.