Choď na obsah Choď na menu

Zdravím denníček,

19. 11. 2015

je obed. No a keďže sme chceli jesť..Daniel sa nám pokusil niečo uvariť, ale nevyšlo mu to. Bol to ten typ človeka, čo najprv udupal utierku na zemi, treskol pár krát dverami od truby, hodil po svojom bratovi vidličky a nože, vymyslel niekoľko stoviek nových nadávok a nakoniec povedal, že si asi objednáme pizzu.

Potom sa do varenia pustil Adrián, sledovať boha pri práci je vec pri ktorej sa veru nebudete nudiť a sledovala by som ho aj celé hodiny, mesiace, keby mi bolesť pri vaječníkoch nepripomenula, že si musím vybaviť nejaké ženské záležitosti. No nie je to smola. Adrian sa objaví v mojom živote presne včas, keď som kvôli menzesu ako stratená gorila v New Yorku a odíde presne vtedy, keď tá gorila chytí taxík, ktorý ju odvezie späť na Slovenkso, kde už nie je stratená. Toto nie je môj týždeň, mám chuť plakať!!!




 

Rozhodla som sa Adriaánovi pomôcť aspoň s miešaním omáčky a tak on krájal šampióny.

Rozhodla som sa Adriaánovi pomôcť aspoň s miešaním omáčky, pretože to mi najviac ide, a tak on krájal šampióny.

Bavili sme sa chvíľku o jeho rodine, potom o mojej, vlastne som veľa hovorila o sebe, zabralo priveľa času,. Kým som vymenovala svojich súrodencov, strýkov a tety a ich deti a deti ich deti..a rozprávala som o tom aká som úžasna sestra..a že som asi najlepší človek na Zemi..až nás vyrušil pipot truby, ktorá to všetko zničila. Tuším som skončila pri tom ako som zachraňovala topiaceho Patrika na našej jachte pri dovolenke na bahamách..Kedy sme mi vlastne mali jachtu? Kedy sme navštívili Bahámy? Čo sú to vôbec Bahámy? Pravdaže nič z toho nebola pravda, ale úžasná sestra som...


Keď sa však Adrián otáčal, aby mohol knedľu vybrať z trúby nôž z ruky sa mu vyšmykol rovno na moju nohu.




 

Ha ha ha! Myslím, že vidím svoj malíček pri chladničke, nie vedľa mojej nohy!

To je krv???

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.